Ring til mig på 61 33 02 47 Skriv til mig på info@tmtrafik.dk TM Trafik er medlem af DKL

Køreskole - bedst eller billigst

Når du som ung fylder 18 år, sker der noget helt specielt. Endelig er du gammel nok til at sidde bag rattet i en bil. Først skal kørekortet erhverves, mere specifikt et kørekort i kategori B. Før du får kørekort, skal du gennemføre en omfattende teoriundervisning, tage et kursus i førstehjælp og klare en række praktiske køretimer på vejene.

Udvalget af køreskoler er stort og omfangsrigt. Ikke nok med det, så svinger kvalitetsniveauet af undervisningen også gevaldigt. De fleste er klar over, at der er en stor sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derfor er det ikke er holdbart, når rigtig mange konsekvent går efter det billigst mulige tilbud på markedet.

De unge ønsker generelt, at det skal gå hurtigt. Problemet er bare, at rigtig mange unge I forvejen ikke tager køreundervisningen seriøst. Mange har en holdning I retning af, at ingen følger teoriundervisningen alligevel, når de kører I det virkelige liv. Denne lemfældige opfattelse af køreundervisning, og slappe tilgang til vigtigheden af kørekort, viser sig også tydeligt i statistikken. Aldersgruppen 17 til 19 år har I en række år haft en stigende ulykkesfrekvens.

Derfor er det vigtigt, når du leder efter den rigtige køreskole, at køreskolen er fleksibel som hos TM Trafik.

Så tænk ikke blot på prisen, men også på om undervisningen er, kompetent, udførlig, omfattende, både praktisk og teoretisk.

Husk at du altid kan skifte køreskole.

Så fungere det ikke mellem dig og din nuværende kørelærer er du altid meget velkommen hos TM Trafik.